Töiden jälkeen lähdin tutun kaavan mukaisesti shoppailemaan, mutta tällä kertaa tein kuitenkin pienen poikkeuksen - Lähdin kirpputorille! En edes muista koska viimeksi olisin käynyt ihka aidolla kirpputorilla. Kirpputoreilla on aina sellainen hauska tuoksu! Ja siellä tosiaan kannattaa penkoa, sillä koskaan ei tiedä mitä seuraavan rätin alta paljastuu. Tänään tein monta upeaa löytyöä.

Housut 3,5e - Pitkät, suorat kangashousut, jotka jokaisen naisen tulee omistaa! Hinta ei ollut paha, joten oli pakko pistää ostoskoriin. En edes sovittanut, sillä kolmella ja puolella eurolla ei saa edes lattiarättiä;)

Korkokengät 3,5e - Ei paha! Korkokenkiä ei voi koskaan olla liikaa! Tosin ehkä petyin siihen, että jälleen mustat, mutta kantapalat kuluvat alta aikayksikön kaikissa korkkareissa, joten hyvä olla varalla ehjät.

Cosmopolitan 0,10e  - Pitihän se ostaa, kun kannessa upea Eva Longoria;D

Neuletakki 0,50e - Tätä en kadu! Lyhythihainen musta neuletakki napeilla. Kotona huomasin kuitenkin reiän olkapään kohdalla, mutta sen ompelee äkkiä.

Löysin myös upean suoristus - ja kiharrusraudan neljällä eurolla, mutta en raaskinut ostaa, sillä koskaan ei voi tietää toimiiko raudat vai eivät. Omani maksoi 40 euroa ja ei siltikään suorista kunnolla.

Seuraavana ostoslistallani on silti edelleen korkokengät. Tahdon kaapin täyteen kenkiä. Haluan sellaiset, joissa on KUNNON korko, joita voi käyttää pitempiäkin matkoja kuin ovelta bussipysäkille. Sellaiset siis hakusessa. Edes sadan euron nilkkurini eivät kestäneet minun kävelyssäni kuin vajaat pari kuukautta. Nyt vain uusimaan korkolappuja - minun pitäisi alkaa saamaan jo alekuponkeja suutarilta, sillä sen verta kanta-asiakas olen siellä! Ilman minua koko paikka menisi takuulla konkurssiin.

Huomenna lähden yllätys, yllätys Helsinkiin. Tosin en miehen perässä, vaan tällä kertaa omaksi ilokseni lähden metsästämään niitä korkkareita itselleni. Tai jos muutama vaatekin tarttuu matkaan, niin en pistä pahakseni! Niin ja hakusessa on myös nörttilasit ilman vahvuuksia! AH! tahdon sellaiset! Ihan sama kuinka muotivillitys sellaiset ovat, mutta minulle lasit sopii NIIN hyvin, että minun on pakko saada sellaiset. Sellaisia ei vain oikein myydä missään! Kaikki tahtovat sellaiset! Punanaamiossa olisi, mutta näin sovittamatta hankala sanoa miltä ne näyttäisivät yllä. Toki Helsingissä on punanaamio - liikekin, mutta en jaksa lähteä sinne kävelemään(aha, vaikka se onkin ihan keskustassa!).

Ja olen kyllästynyt jo Sebastianin touhuihin. En vain jaksa. Näytän hyvältä ja saan niin paljon parempaa kuin Sebastian ja hän kyllä ymmärtää sen itsekin. Seuraavat sanat ovat omistettu Sebastianille (Jamelia - Thank you)


***For every last bruise you gave me


For every time I sat in tears


For the million ways you hurt me


I just wanna tell you this


You broke my world, made me strong


Thank you


Messed up my dreams, made me strong


Thank you***

 

Mutta tottakai näen Sebastianin vielä! Ei mitään epäilystä! Haluan vain vielä näyttää hänelle sen kerran, että hän todella tajuaa mistä on jäämässä paitsi;) Ja sitten voin jatkaa matkaani. Thank you.